Belén Bandera & Carla Motis feat. Horacio Fumero

Acompanyades pel llegendari contrabaix d’Horacio Fumero, el duo format per la cantant Belén Bandera i la guitarrista Carla Motis ens ofereixen una proposta jazzística singular. Amb aquesta formació han tocat al Jamboree de Barcelona, Festival de Jazz de Calella, Festival de Jazz de Barcelona, Estiu i Jazz de Girona, Es Claustre a Menorca, Dazz a Vitòria, Rvbicón a Santander, Meidinerz Jazz Club a Gijón i Festival Terrer Priorat, entre altres.

El seu so parteix d’un repertori basat en el jazz més tradicional per reinventar-lo a través d’una mirada jove i enèrgica. L’aparent senzillesa que desprenen es combina amb una innegable sensibilitat per a oferir un resultat hipnòtic, una experiència càlida i entranyable per a qualsevol públic que se li posi davant.

«Elegancia y la más alta sensibilidad caracterizan la velada: esto es lo que ocurre cuando la cantante Belén Bandera y la guitarrista Carla Motis se unen para crear una música sutilmente hipnótica. Tras actuar a dúo en multitud de escenarios, presentan un repertorio jazzístico aún más cálido ampliando la formación a trío; acompañadas por un nombre que es historia del jazz en nuestro país, el contrabajista Horacio Fumero.»

Tea for two

El Testament d'Amèlia

Dindi